Onderhoud

/Onderhoud
Onderhoud 2018-06-11T14:21:52+00:00

Normaal en regelmatig onderhoud voor de auto, bedrijfsauto of camper: met Autoservice Simon Hemmen gaat u vertrouwd op weg!

Bij Autoservice Simon Hemmen is een auto of camper in vertrouwde handen voor gebruikelijk groot onderhoud en klein onderhoud. Voor veel bedrijven in Emmen en omgeving verzorgen wij het onderhoud van de bedrijfsauto’s. Duur? Een bedrijfsauto die niet volledig inzetbaar is, wordt pas een echte kostenpost. Voorkomen is beter dan genezen: dat geldt zeker voor een bedrijfsauto, maar ook voor de auto en camper.

Autoservice Simon Hemmen heeft voor elk automerk originele onderdelen beschikbaar. U hoeft dus niet naar de officiële dealer voor onderhoud aan uw (bedrijfs)auto. Verder hebben wij een zeer aantrekkelijk en concurrerend uurtarief. En dat is voor u extra interessant, want wij zijn goedkoper dan een officiële dealer.
Autoservice Simon Hemmen biedt u dus veel voordeel voor onderhoud aan uw auto.

Airco Service

Geen overbodige luxe: een airconditioning in auto of camper op een warme zomerdag. Een goed werkende airco maakt het dan een stuk aangenamer. Het koudemiddel in een airco vermindert elk jaar met zo’n 10%. De koelcapaciteit van de airco wordt daardoor steeds kleiner. Wordt het percentage zelfs lager dan 70% dan is de kans groot dat er een storing in het airco-systeem ontstaat. Met een warme auto en hoge reparatiekosten wordt de zomer dan ineens een stuk minder leuk. Regelmatig onderhoud van uw airco is dus belangrijk. Laat door Autoservice Simon Hemmen eens per 4 jaar vakkundig de airco controleren en onderhouden. U voorkomt hoge reparatiekosten en houdt het altijd aangenaam koel in uw auto.

Versnellingsbakrevisie

Revisie en reparatie van een versnellingsbak: onze ervaren medewerkers weten als geen ander hoe zij dit specialistische werk moeten doen; zij verstaan hun vak en hebben er alle kennis voor in huis. Het uitvoeren van versnellingsbakrevisie voor bedrijfsauto, personenauto en camper wordt bij Autoservice Simon Hemmen vakkundig gedaan. U kunt weer verantwoord en vol vertrouwen de weg op.

Cookies

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen